* Vrijwilligers gevraagd voor het Waterlands museum "De Speeltoren"

 

Museum zoekt museummedewerkers

Waterlandsmuseum de Speeltoren in het centrum van Monnickendam is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om een paar uur in de 14 dagen in het museum te werken. De werkzaamheden bestaan uit het samen met een collega bedienen van de kassa voor entree en winkel en u helpt de bezoekers op weg in het museum.

 

Naar keuze werkt u een ochtend of middag van 3,5 uur per 14 dagen en 1x per 6 weken in het weekend. Onderling ruilen kan altijd. Als nieuwe vrijwilligers wordt u natuurlijk volledig ingewerkt en er zijn regelmatig cursussen. Ook ontvangt u uitnodigingen voor lezingen en gezellige bijeenkomsten.

 

Meer informatie kunt u in het museum gewoon even vragen aan de museummedewerkers of vraag het aan onze coördinator ‘Vrijwilligers’; de heer Jan Colaris, tel: 0299-65 22 03 of mail naar info@despeeltoren.nl.

 

Opgeruimde huismeester gezocht

Waterlandsmuseum de Speeltoren in het centrum van Monnickendam is op zoek naar een opgeruimde huismeester, die ervoor zorgt dat het museum(gebouw) technisch goed blijft functioneren.

 

Zo controleert u regelmatig of alles nog werkt. U vervangt bijvoorbeeld zelf een lampje of u zorgt dat het geregeld wordt. Ook organiseert het schoonhouden (er is een schoonmaakhulp aanwezig), u regelt de was en de afvalverwijdering. Tenslotte houdt u de voorraden bij van catering en huishoudelijke artikelen en ziet u toe op de uitvoering van de onderhoudscontracten. Dit alles kost u ca. een paar uur per week.

 

Meer informatie of een afspraak: bel Jan Colaris op 0299-65 22 03 of mail info@despeeltoren.nl.

 

 


<<< Overzicht

 

Over Vereniging Oud monnickendam

De Vereniging Oud Monnickendam stelt zich ten doel het stads- en landschapsschoon van Monnickendam te bewaren, te beschermen en waar mogelijk te vermeerderen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan via overleg en adviezen aan het gemeentelijk bestuur bij bouwplannen, ruimtelijke ontwikkelingen en restauraties. Bij diverse proje ...

Lees verder